Birgit Cornelius Nielsen
Teambuilding Danmarks Outdoor Hovedstad

Unikke møde- og konferencesteder midt i naturen

I Silkeborg Søhøjlandet er du altid tæt på skov og sø, hvilket giver mulighed for et utal af aktiviteter udenfor mødelokalet lige fra rolige gå-møder til udfordrende teambuilding. Vi hjælper dig mere end gerne med, at finde den helt rigtige lokation - hvad enten det er et møde, kursus, bestyrelsens konference, en studietur eller årets firmaarrangementer.

Hvorfor vælge os?

Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige lokation/venue - hvad enten det er et møde, kursus, en bestyrelsens konference, en studietur eller efterårets firmaarrangement.

1) Du skal kun henvende dig ét sted – én kontakt
2) Vi klarer koordineringen for dig – du sparer tid
3) Vi har overblikket over mulighederne
4) Vi foreslår aktiviteter ud over det sædvanlige 
5) Vi tilbyder en totalløsning og et samlet tilbud
6) Vi sikrer tryghed og høj faglighed i reservation og gennemførelse

Lyder det interessant?

Kontakt Birgit Cornelius Nielsen på +45 87205015 eller bcn@visitaarhus.com. Hun hjælper med inspiration, så du hurtigt og nemt kan få et overblik over de muligheder, som vi kan tilbyde dig og din virksomhed. Servicen er gratis og uden kommission.  

Vi glæder os til at byde dig og dine kolleger velkommen i Silkeborg.

Virksomhedsbesøg

Find inspiration og forslag til mødeprogram med outdoor aktiviteter samt studietur eller virksomhedsbesøg hos nogle af Nordens mest unikke virksomheder.

Møde- & konferencesteder

I Silkeborg Søhøjlandet har vi en bred palette af professionelle møde- og konferencesteder, der vil gøre enhver mødeaktør populær blandt deltagerne.

Mødeaktiviteter & Teambuilding

I Danmarks Outdoor Hovedstad finder du et væld af muligheder for aktiviteter udenfor mødelokalet. Silkeborg Søhøjlandets natur er med til at gøre aktiviteterne udenfor mødelokalet helt unikke, prøv b.la. kræfter med træklatring, bueskydning, kano og kajaksejlads og mange andet her.