Radisson BLU, silkeborg

Sov godt i Silkeborg

Museum Jorn

Overnatning

Hvor vil du gerne sove? Under stjernehimlen i telt, på dobbeltværelse, enkeltværelse, suite eller egen lejlighed - mulighederne er mange.

Silkeborg Søhøjlandet byder et stort udvalg af hoteller, feriecentre, sommerhuse, vandrerhjem, campingpladser og Bed & Breakfasts. Alle tæt på centrum og i naturskønne omgivelser - ved søbredden, i skoven eller langs Gudenåen. Læs mere om de forskellige muligheder herunder.

Hoteller og kroer

Tilbring natten på et af de mange hyggelige hoteller og kroer i Silkeborg Søhøjlandet - i smukke omgivelser ved by, skov, sø eller å. Læs mere om hotellerne og kroerne i Silkeborg nedenfor.

Campingpladser og glamping

Hold ferie fyldt med nærvær, hygge og tryghed på en af de smukt beliggende campingpladser i Silkeborg Søhøjlandet.

Vandrehjem, feriecentre og sommerhuse

Overnat i naturskønne omgivelser på vandrehjem, på feriecenter eller i et sommerhus i Silkeborg Søhøjlandet.

Bed & Breakfast

Overnat i hjemlige omgivelser og oplev den hyggelige stemning på et af Silkeborgs mange Bed & Breakfast.

Andre typer overnatning i Silkeborg

Møde- & konferencesteder

I Silkeborg Søhøjlandet har vi en bred palette af professionelle møde- og konferencesteder, der vil gøre enhver mødeaktør populær blandt deltagerne.

Autocamper i Silkeborg

Få et overblik over de overnatnings- samt parkeringsmuligheder, der findes for autocampere i Silkeborg. Siden opdateres løbende.

Lejrskoleovernatning

Silkeborg tilbyder mange lejrskolevenlige overnatningsmuligheder. Vil I indlogeres i en hytte i skoven med masser af plads? Slå jeres telte op på en af byens mange campingpladser eller overnatte på vandrehjem lige ned til vandet? Det hele er muligt i Søhøjlandet.

Naturlejrpladser og shelters

Naturlegepladser og shelters i Silkeborg.

Overnatning med hest

Der er masser af skøn natur og gode rideruter i Silkeborg og Midtjylland generelt. Vil du gerne se dele af landet på hesteryg, kan det klart anbefales, at du tager en overnatning eller to undervejs.