Hjejlen Silkeborg

Få 15% rabat på attraktioner

Foto: VisitSilkeborg

Silkeborg Søhøjlandet - Danmarks Outdoor Hovedstad er en oplevelsesdestination fyldt med spændende aktiviteter og oplevelser for alle aldre. Læs mere om samarbejdet her.

Vi anbefaler alle besøgende at tage en kanotur langs gudenåen samt besøge det fantastiske rovfugleshow hos Silkeborg Ørnereservat, Rovfugleshow og BisonfarmAQUA Akvarium & Dyrepark er også et must, hvis man har yngre børn med. I få lov til at røre de farverige fisk, møde forskellige danske dyr og lege på den store vandlegeplads. Er I anderledes ude efter eftermiddagssjov med vennerne kan en mountainbiketur i skoven anbefales.

Er I mere til en stille og rolig dagsudflugt kan vi klart anbefale jer at besøge KunstCentret Silkeborg Bad, der ligger placeret på søbredden til Ørnsø. Her kan I desuden tage en 3 km smuk vandretur rundt om. Museum Jorn er også et must. Kom her tæt ind på livet af den verdens kendte kunster Ager Jorns liv og værker. En tur med Hjejlen er også altid et besøg værd.

*Du får adgang til rabatten ved at henvende dig i receptionen hos dit overnatningssted. Du vil her få udleveret en rabatvoucher, som du kan bruge under hele opholdet.

Overnatningspartnere

Oplevelsespartnere