VisitSilkeborg
Kano, kanoudlejning, sejlads

Aktiviteter til vands

Benyt jer af Silkeborg Søhøjlandets fantastiske natur på jeres lejrskoleophold. Der er rig mulighed for selv at være aktiv i vandet eller lade sig føre med strømmen på en historisk sejltur med Hjejlen. 

Kajak, outdoor, vand

Silkeborg Kanocenter

Det sikre valg, når I skal på vandet. Velegnet til skoler, klassearrangementer og institutioner m.m. - hold jer ikke tilbage og gå glip af de bedste oplevelser på vandet. Silkeborg Kanocenter har mange års erfaring med små som såvel store grupper. 

Se Silkeborg Kanocenters udvalg af gruppeture og forslag her

De vil står til jeres rådighed med råd og vejledning så turen bliver perfekt. Det er meget populært at tage på tur med overnatning – og Silkeborg Kanocenter er eksperterne – så kontakt dem via nedenstående info og få den rette hjælp til planlægningen af jeres tur.

Kontaktinformation:

 

  hjejlen, silkeborg, vand, sejlads

  Hjejleselskabet

  Ved mindst 15 personer, ydes der 15% rabat.

  Verdens ældste kulfyrede hjuldamper, Hjejlen fra 1861, er selvfølgelig Hjejleselskabets helt store attraktion. Udover Hjejlen råder Hjejleselskabet over en perlerække af historiske skibe, der hvert år sejler med tusinder og atter tusinder af gæster fra Silkeborg og Ry.

  Hjejlebådene danner den perfekte ramme til din klasses lejrskole udflugt. Uanset om det skal være en udflugt eller bare nogle hyggelige timer sammen er det en uforglemmelig oplevelse at sejle på søerne. I kan sammensætte dagen, som I vil. I kan lægge til ved anløbsbroerne og lave events eller I kan blot sejle rundt og nyde de fantastiske omgivelser.

  Brug kontaktinformationen underneden til at kontakte Hjejleselskabet for et godt tilbud.

  Kontaktinformation: