Efterårs kærestetur i Silkeborg

Getaway i Silkeborg

Foto: Jeppe Svendsen

Nyd en afslappende getaway i naturskønne omgivelser kombineret med god mad, eksklusiv shopping og romantisk overnatning.

Dag 1

Tjek ind på et af byens flotte hoteller. Besøg Kunstcentret Silkeborg Bad ved Ørnsø eller Museum Jorn ved Indelukket inden en drink på Drewsens og middag på en af byens restauranter.

Dag 2

Start dagen med en udflugt til Himmelbjerget, hvor I kan nyde den smukke udsigt over Søhøjlandets mange blanke søer og storslåede skove. 
Madselskabet laver en fremragende picnickurv, som vil være oplagt at nyde på toppen eller på et af stedets mange naturskønne områder. 

I kan også vælge at tage på kanotur på Gudenåen og/eller Silkeborgsøerne. Her anbefaler vi at nyde jeres medbragte frokost mellem træerne ved Avnsø - sejl gennem den lille kanal til højre efter Indelukket. Avnsø er en sand juvel. 

Opdag herefter de mange spændende butikker i Silkeborg by inden I tager til en intim koncert hos Kedelhuset om aftenen. 

Dag 3

Start sidste dagen med en vandretur eller guidet MTB-tur i Silkeborgs flotte skove og bynære natur. Fra midtbyen er der få minutters gang til Nordskoven, der med sine dybgrønne fyrretræer indbyder til ro og nærvær. Følg de afmærkede stier for romantiske udkigspunkter med udsigt over hele det varierede naturområde.

Afslut herefter weekenden med et besøg på Badeanstalten, og tag hjem med fornyet energi og hovedet fyldt med frisk luft og dejlige minder.

Planlæg jeres tur

Oplevelser i Silkeborg

Caféer, restauranter og shopping

Overnatning i Silkeborg