VisitSilkeborg
Iglo med julepynt indeni på torvet i Silkeborg

Jul i Silkeborg

Naturen er i fokus, når julen indtager Silkeborg i år. Torvet er udsmykket med træer, is og dyr i fire store igloer – hvor det er muligt at opholde sig i to af dem. Hils også på Fader Jul og hør fortællingen om, hvorfor hans dragt bliver grøn, når han lander i Silkeborgs magiske skove.

Julen 2020 bliver anderledes

Med de seneste corona-tiltag er mange attraktioner lukket for i år, og mange af de aktiviteter du finder her på siden, er blevet aflyst. Butikkerne har stadig åbent, så du kan få julegaveindkøbet i hus, og restauranterne sørger for takeaway til både jul, nytår og hverdag.

Se her en oversigt over åbningstider og takeaway i Silkeborg.

Juleaktiviteter i Silkeborg

Jysk Musikteater byder både på julekoncert for de voksne samt en juleforestilling for børn, hvor de små kan høre spændende og hyggelige fortællinger om nissernes hemmelige liv.

Er du mere til julepynt, juletræer og julemarked, kan du tage familien med til jul på Stougaarden. Her vil der være rig mulighed for at blive mindet om de gode gamle dage, for Stougaardens jul er både landlig og rustik. I kan desuden købe og fælde jeres helt eget juletræ.

Også Gothenborg byder på et sandt juleeldorado, hvor du kan købe særlige og unikke julegaver til dine nærmeste, lavet af dygtige kunsthåndværkere fra hele Danmark.

Kan du ikke få nok af jul, eller trænger du til at komme i julestemning, så smut forbi Silkeborg – du vil ikke fortryde det.

Oplev julen i Silkeborg

Find mere inspiration ...

Shopping
Silkeborg
Spis, drik og shop
Cafeliv i Silkeborg Søhøjlandet