Jul i Silkeborg

Julemarkeder

Foto: Visitsilkeborg

Er der noget mere hyggeligt og stemningsfuldt end at gå på julemarked? Nej, vel! Vi har samlet en liste over de julemarkeder, du kan besøge i Silkeborg og omegn. Der er alt fra markeder med unikke kunsthåndværker og julepynt til markeder med mad fra hele verden.

Gothenborg Julemarked

Lad roen falde over dig og nyd de hyggelige omgivelser ved Gothenborg når de inviterer til årets julemarked. Besøg caféen og spis dig mæt i dejligt hjemmebag og lækre æbleskiver med glögg. Julestuen på Gothenborg oser altid af stemning og der vil være forskellige kreative stande at udforske. Gothenborgs Gårdbutik vil desuden bugne af skønne juletilbud - så der er rig mulighed for at få klaret juleindkøb i god tid.

Dato: Lørdag d. 30. november - søndag d. 1. december, samt lørdag -  søndag d. 8-9. december - alle dage kl. 10:00-16:00

Adresse:  Gothenborgvej 3, 8653 Them

Entré: Gratis

Læs mere her. 

Kunsthåndværkerdag på Papirmuseet

For første gang inviterer Papirmuseet til kunsthåndværkerdag, hvilket ellers plejer at foregå på Hovedgården. Her vil der være forskellige kunsthåndværkere til stede indenfor forskellige discipliner, såsom træ, strik og keramik. Er man på udkig efter helt specielle gaver kan man med fordel besøge museet på kunsthåndværkerdagen.

Dato: Søndag 3. november / 10.00 - 17.00
Entré: Gratis

Find mere information her

 

Sæt ekstra krydderi på julestemningen i landlige rammer 

Kom i rigtig julestemning på Stougaardens årlige julemarked, som finder sted hver weekend fra den 23. november til 23. december. Gården åbner stalddørene for en autentisk juleoplevelse for hele familien, hvor der er mulighed for at hente sit eget juletræ, opleve lokalt kunsthåndværk og for børnene er der leg og kreativitet i stalden og bålhygge, hvor der kandiseres æbler og smeltes snebolde. Minigrisene Gurli og Grethe er klar til at hilse på alle. Der er sjov i Nissehulen og der serveres hjemmebag og juleknas i julestuen! 

Dato: Hver weekend fra den 23. november til 23. december
Entré: Gratis 
Adresse: Stougaarden, Johannes Jensens Vej 56, 8641 Sorring

Find mere information her

 

Juleudstilling på Neder Kjærsholm Hovedgaard 

I Stalden på Neder Kjærsholm Hovedgaard ligger gårdens brugskunstbutik, som hvert år til oktober forvandles til en stemningsfuld juleudstilling. Her emmer af jul uden lige med nisser og julepynt i alle hjørner, flotte dekorerende juleborde, levende lys og lanterner, ja, alt hvad man kunne ønske sig af en juleudstilling. Fra midten af november vil der være mulighed for at købe juletræer. Her kan man vælge mellem et udvalg af træer, der står klar i gården lige udenfor Stalden, mens der også vil være mulighed for selv at tage saven i hånden og fælde sit eget juletræ. I caféen kan I nyde en dejlig varm kop kaffe og kage. 

Åbningstider efterår/vinter: Torsdag og fredag / 13.00 – 17.00, lørdag og søndag / 10:00 – 16:00.
Entré: Gratis 
Adresse: Neder Kjærsholm Hovedgaard, Vattrupvej 28, 8620 Kjellerup

Find mere information her

 

Julemarked på Hjertevej 

Kunsthåndværk, Alternative gaver, hjemmelavede gaver, oplevelsesgaver, fornuftige gaver og gode sjove oplevelser for børn og voksne - du kan finde det hele til Julemarked på Hjertevej i Silkeborg 1. søndag i Advent.

Dato: 1. december / 10.00 - 15.00 
Entré: Gratis 
Adresse: Hostrupsgade 49, 8600 Silkeborg

Find mere information her

 

Siden opdateres løbende med nye julemarkeder...

Endnu mere jul i Aarhus-området