Jul i Silkeborg

Julemarkeder

Foto: Visitsilkeborg

Er der noget mere hyggeligt og stemningsfuldt end at gå på julemarked? Nej, vel! Vi har samlet nogle af de hyggeligste julemarkeder, du kan besøge i Silkeborg og omegn. Her kan du finde unikt kunsthåndværk og julepynt og nyde lækkert julemad og skønne juledelikatesser.

Gothenborg Julemarked

Lad roen falde over dig og nyd de hyggelige omgivelser ved Gothenborg når de inviterer til årets julemarked. Besøg caféen og spis dig mæt i dejligt hjemmebag og lækre æbleskiver med glögg. Julestuen på Gothenborg oser altid af stemning og der vil være forskellige kreative stande at udforske. Gothenborgs Gårdbutik vil desuden bugne af skønne juletilbud - så der er rig mulighed for at få klaret juleindkøb i god tid.

Dato: 28. og 29. november samt 5. og 6. december - alle dage kl. 10:00-16:00
Adresse:  Gothenborgvej 3, 8653 Them
Entré: Gratis

LÆS MERE HER 

Julebutik på Papirmuseet

Besøg den hyggelige traditionelle julebutik og oplev helt unikt papir, som du ikke finder andre steder. Køb din julegave, indpakningen hertil eller små søde julehilsner til dine kære.

Dato: 1. - 18. december, tirsdag - fredag kl. 11.00 - 14.00
Entré: Gratis

LÆS MERE HER

Sæt ekstra krydderi på julestemningen i landlige rammer 

Kom i rigtig julestemning på Stougaardens årlige julemarked, som finder sted hver weekend fra den 23. november til 23. december. Gården åbner stalddørene for en autentisk juleoplevelse for hele familien, hvor der er mulighed for at hente sit eget juletræ, opleve lokalt kunsthåndværk og for børnene er der leg og kreativitet i stalden og bålhygge, hvor der kandiseres æbler og smeltes snebolde. Minigrisene Gurli og Grethe er klar til at hilse på alle. Der er sjov i Nissehulen og der serveres hjemmebag og juleknas i julestuen! 

Dato: Hver weekend fra den 23. november til 23. december
Entré: Gratis 
Adresse: Stougaarden, Johannes Jensens Vej 56, 8641 Sorring

LÆS MERE HER

Jul på Stougaarden

Nyd den skønne musik og den hyggelige underholdning mens du kan gå rundt blandt de fine salgsboder med unikt kunsthåndværk og lokale specialiteter. 

Åbningstider: Weekender fra 21. november - 23 december kl. 10.00 – 17.00
Entré: Gratis 
Adresse: Johannes Jensens Vej 56, 8641 Sorring

LÆS MERE HER

Mere jul ...