VisitSilkeborg
Kanotur

Naturskøn miniferie i Silkeborg

Tag på en aktiv ferie med familien til Danmarks Outdoor Hovedstad – byen hvor natur møder kunst og kultur. Silkeborg emmer af liv, og der er masser af spændende aktiviteter for jer, der elsker at komme ud og opleve verden omkring jer.

Til lands

Tag en tiltrængt pause fra hverdagen med børnene, hvor I kan nyde hinandens selskab i afslappende omgivelser. Sæt jer sammen og sammensæt en alletiders miniferie, hvor I kombinerer vandring med museumsbesøg, minigolf, rovfugleshow og meget mere.

Liste
Kort

Til vands

Også på vandet er der sjov for både børn og voksne. Silkeborg er omgivet af nogle af Danmarks reneste søer, og her kan der bruges timevis både i og på vandet. Læg også vejen forbi Nordeuropas eneste ferskvandsakvarium, AQUA Akvarium & Dyrepark, som byder på sjove oplevelser både indendørs og udendørs. Her I møder de danske dyr i naturlige omgivelser – helt tæt på.

Spisesteder

Kromad, økologi, lune frokostretter, hjemmebagt kage eller hjemmelavet italiensk is. Silkeborg har alt, hvad hjertet og smagsløgene kan begære.

Overnatning

Book et overnatningssted, der skaber de perfekte rammer for jeres ophold i Silkeborg. Er I til luksushotel eller campingstemning? Eller hvad med et feriehus på et feriecenter, der er et rent slaraffenland for hele familien.