Ridning i Silkeborg Søhøjlandet

Silkeborgegnen er med Danmarks største sammenhængende skovområde og de mange søer det helt rette område til aktive, sjove og naturskønne oplevelser på hesteryg - både for store og små samt nybegyndere og øvede. Tag ud på egen hånd med rutekort, book en guidet tur eller tag på en hyggelig prærievognsferie med familien.

Rideruter i Silkeborg Søhøjlandet

Silkeborgegnen byder på flere forskellige rideruter i naturskønne omgivelser. Du kan både vælge at tage et par timer i de grønne skove, eller du kan vælge en længere rute gennem Midtjylland.

Hesteudlejning og guidede ture

Tag på ridetur med familien eller venner i nogle af Danmarks smukkeste skovområder.

Overnatning med hest

Der er masser af skøn natur og gode rideruter i Silkeborg og Midtjylland generelt. Vil du gerne se dele af landet på hesteryg, kan det klart anbefales...

Generelle regler for ridning i Silkeborg

Her finder du Naturstyrelsens retningslinjer for ridning i naturen.

Rideture: Kvalitetstid for hele familien

Mangler du inspiration til, hvad du kan lave af sjove aktiviteter med børn? Noget, hvor hele familien kan være med og tilbringe kvalitetstid sammen? H...

Badning med hest

Ønsker du at bade med din hest i Silkeborg Søhøjlandet an befales det at besøge Prinsens Land i Østerskoven. Her er bunden fast, de første meter ud, og brinkerne er ikke stejle. Det er dog vigtigt at huske på, at du aldrig bør bade alene med hesten, og rid ikke længere ud, end hesten kan bunde – det bliver hurtigt dybt. Al færdsel er på eget ansvar. Parkering ved Prinsens Land kan forekomme ved Borresøhus.