VisitSilkeborg
Getaway, kærestetur, kæresteweekend

Weekendophold i Silkeborg

Nyd et afslappende weekendophold i naturskønne omgivelser kombineret med god mad, eksklusiv shopping og romantisk overnatning.

Dag 1

Tjek ind på et af byens flotte hoteller. Besøg Kunstcentret Silkeborg Bad ved Ørnsø eller Museum Jorn ved Indelukket inden en drink på Drewsens og middag på en af byens restauranter.

Tapas på drewsens

Dag 2

Start dagen med en udflugt til Himmelbjerget, hvor I kan nyde den smukke udsigt over Søhøjlandets mange blanke søer og storslåede skove. 

I kan også vælge at tage på vandretur langs Gudenåen ved at følge Trækstien. Her vandrer man tæt på åen og man får derved en helt unik naturoplevelse. Afslut turen ved at spise på Evald Brasserie og Cáfe, som ligger ned til Gudenåen centralt Silkeborg.

Opdag herefter de mange spændende butikker i Silkeborg by inden I tager til en intim koncert hos Jysk Musikteater og Kedelhuset om aftenen. 

Mørkt himmelbjerget

Dag 3

Start sidste dagen med en vandretur eller guidet MTB-tur i Silkeborgs flotte skove og bynære natur. Fra midtbyen er der få minutters gang til Nordskoven, der med sine dybgrønne fyrretræer indbyder til ro og nærvær. Følg de afmærkede stier for romantiske udkigspunkter med udsigt over hele det varierede naturområde.

Afslut herefter weekenden med et besøg på Badeanstalten, og tag hjem med fornyet energi og hovedet fyldt med frisk luft og dejlige minder.

Getaway, kærestetur, kæresteweekend

Planlæg jeres tur