De digitale skilte

De digitale skilte (pyloner)

VisitAarhus, Silkeborg tilbyder kultur- og sportsudbydere mulighed for at give deres event maksimal synlighed i Silkeborg Søhøjlandet på Århusvej og Horsensvej.

OBS: Fra 01.01.2020 overgår pylonerne til Silkeborg Kommune.
Kontakt: Susanne Rohde Christensen, susannerohde.christensen@silkeborg.dk

De digitale skilte er placeret på Århusvej og Horsensvej, hvor der tilsammen kører mere end 21.000 biler forbi i døgnet. Skiltene er dynamiske med enorm synlighed i både dagslys og mørke, sne, regn og direkte sollys. Skiltene

For at sikre en høj værdi for både forbipasserende og annoncører annonceres der kun for større kultur- og sportsbegivenheder af almen interesse og relevans for borgere og turister. Disse skal være datosat. Dvs. ingen reklamer for åbent hus, uddannelsesinstitutioner, lån, butikstilbud, lilleputkampe, bogklubaftener, reklame for kanoferie på Gudenåen, som tema eller MTB sporene i skoven.

Der vil maksimalt køre 6 annoncer samtidigt. Dermed sikres det, at hver annonce mindst 360 visninger i døgnet og 2520 visninger på en uge. På hver skærm! Hvis ikke ugen er udsolgt vil man naturligvis bare få endnu flere visninger.

Prisen er enkel og ligetil:

1.200 kr. eks. moms pr uge.

Vi hjælper gerne med den grafiske opsætning. Prisen for dette er 500 kr. eks. moms. 

*Der tages dog forbehold for løbende prisreguleringer, hvis der eksempelvis bliver udsigt til nye skærme.

Download de gældende retningslinjer og specifikationer herunder:

Download pdf

Retningslinjer for de digitale skilte

pdf / 269 kB