Arena Midt Kjellerup

Foto: Arena Midt Kjellerup
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Arena Midt Kjellerup er et spændende hus lige i midten af Jylland. Her er der rig mulighed for at være aktiv, nyde naturen og besøge nogle af Danmarks mest populære attraktioner.
Adresse

Hasselvej 15,

8620 Kjellerup

Kontakt

E-mail:info@arenamidt.dk

Telefon:+45 86 86 99 15

Arena Midt har siden åbningen i 2010 været et markant samlingspunkt for en bred vifte af aktiviteter. De unikke idrætsfaciliteter er meget iøjnefaldende for både fritidsaktiviteter og professionel sportsudøvelse, men det fleksible hus er også en perfekt ramme om koncerter, messer, udstillinger, konferencer, møder, firmaarrangementer, fester og meget mere.

Mulighed for at være aktiv i naturen

I 2019 indgik Arena Midt et samarbejde med Danhostel, og med 6 skønne naturhytter er der mulighed for familier, par eller grupper at få et ophold der kombinere skøn natur og aktivitet med løb, gåture, leg og træning både indendørs- og udendørs.

Kjellerups centrale beliggenhed gør Arena Midt til et attraktivt overnatningssted, da det er muligt at nå Danmarks helt store attraktioner indenfor en times kørsel. Sejl med den ældste hjuldamper i Verden, bestig Danmarks højeste "bjerg" eller tag børnene med til Legoland i Billund eller Den Gamle By i Aarhus.

 

#arenamidt #visitsilkeborg #visitaarhusregionen

 Adresse

Hasselvej 15,

8620 Kjellerup

Facilities

Green Key

Håndbold

Badminton

Bordtennis

Fodbold

Petanque

Fitness

Mulighed for overnatning

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg