Autoeurope car hire

Auto Europe

Foto: Auto Europe
Transport
Biludlejere
Auto Europe tilbyder kvalitets udlejningskøretøjer til ethvert formål. Vælg blandt et stort udvalg af biler på over 20.000 afhentningssteder, heriblandt Silkeborg og en række andre danske destinationer.
Adresse

Nordre Ringvej 8

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:dkres@autoeurope.de

Telefon:78755306

I dag er Auto Europe repræsenteret i mere end 180 lande, blandt andet med kontor i München, Lissabon, Portland og Sydney. Auto Europe tilbyder professionel og effektiv kundeservice, hvor de altid sætter kunden i førsteprioritet.

De har opbygget stærke forhold med verdens bedste udlejningsfirmaer, såsom Hertz, Europcar og Avis - for blot at nævne få. Kunden vil derfor opleve en eminent og problemfri billeje. Kunderne kan vælge fra et stort udvalg af bilkategorier, såsom mini, økonomi, kompakt eller SUV. Klienten vil derfor altid være i stand til at finde det rette køretøj. På www.autoeurope.dk kan du se den fulde liste bilkategorier, som de tilbyder.

Afhentningsadresse i Silkeborg: Q8, Ndr. Ringvej 8, 8600 Silkeborg.

Med konkurrencedygtige priser vil kunden altid være i stand til at finde det rette tilbud. Der vil ligeledes være ekstraudstyr tilgængeligt for klienten, såsom gps, gratis ekstra fører, gratis børnesæde eller gratis vinterdæk. Udover verdensklasse service, er det også muligt at leje luksusbiler, autocampere eller drage på eventyr med Auto Europes egen chauffør- og service.

Auto Europe er til dig, som vil spare tid og penge. Du kan via deres hjemmeside nemt og hurtigt få booket din drømmebil. Det har aldrig været lettere at leje bil. Ønsker du at snakke med personlig assistance, skal du ringe på +45 78 75 53 06. Har du spørgsmål eller ønsker du at tilføje noget til din reservation, kan de også kontaktes på dkres@autoeurope.de. 

Adresse

Nordre Ringvej 8

8600 Silkeborg

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg