VisitSilkeborg

Drewsen - Papirbyen ved Himmelbjerget i JYSK Musikteater

JYSK Musikteater i Silkeborg præsenterer den spændende musical om de farverige personligheder, der stod bag Silkeborgs opståen for 175 år siden. Oplev historien om Drewsen - Papirbyen ved Himmelbjerget, en musical om et utrolig spændende kapitel af Danmarks historie.

 

Få historien om et utrolig spændende kapitel af Danmarks historie, krydret med stærke personlige dramaer og skøn musik skrevet af Peter Rosendal. Fortællingen om Drewsen kommer ind på store emner om faderopgør, kærlighedsaffærer og et drama mellem to brødre.

Historisk musical

Glæd dig til den storslåede musical med Mathias Flint i rollen som Drewsen og Maria Skuladottir som hans kone, Johanne Amalie Kümmel. Michael Drewsen er grundlægger af papirfabrikken i Silkeborg og den nye by ved Gudenåen. Drewsen grundlagde moderne turisme med udgangspunkt i dampskibet Hjejlen, desuden blev han valgt som medlem af den grundlovgivende forsamling og senere også til folketinget. Heriblandt var Drewsen også venner med to af musicalens andre centrale aktører, Frederik den 7. og H. C. Andersen.

#jyskmusikteater #visitsilkeborg #visitaarhusregionen