Evald Brasserie og Café

Foto: Evald Brasserie & Cafe
Spisesteder
Restauranter
I den stemningsfyldte Brasserie-Café i Silkeborg kan der nydes dejlig mad og drikkevarer - kolde som varme. Fra en kop kaffe fra The Coffee Collective til en lækker 3 retters menu, en spændende lokal øl fra vores store øl-kort til en skøn frokostanretning eller måske et dejligt, køligt glas hvidvin til en let salat.
Adresse

Papirfabrikken 10B

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:info@evald.nu

Telefon:86803366

Om aftenen skifter Evald karakter til restaurant, hvor der kan nydes a la carte retter samt lidt klassiske café retter. Maden vi serverer er lavet fra bunden og af kvalitetsvarer fra lokale leverandører.

De er af den overbevisning at “less is more”. Dog skifter de til gengæld ofte ud i deres menu og gør, hvad de kan for at følge sæsonens udvalg af råvarer. I Danmark bliver der produceret de bedste råvarer, derfor ønsker de at støtte op om lokale og danske producenter, da dette også er med til at fastholde danske arbejdspladser.

Deres tjenere står gerne til rådighed, med bl.a. anbefaling omkring valg af vin og mad, eller den gode avec til din espresso. Deres tjenere er valgt for deres gode humør og venlige sind. De er som regel ikke faglærte, men de sørger for at tillære dem færdigheder løbende. Deres vigtigste prioritet er nemlig smilende og hurtig service – og ikke at deres tjenere kender alt til et givent vinhus.

Adresse

Papirfabrikken 10B

8600 Silkeborg

Facilities

Take Away

Udendørs servering

Europæisk

Brasserie

Dansk

Fransk

Fisk og skaldyr

Steaks

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg