Gå til indhold
©  Foto:

Gubsø Garage - udstilling og rundvisninger

Hos event- og konferencecenteret Gubsø Garage kan du opleve en af Danmarks flotteste samlinger af classic cars. De afholder med mellemrum udstillinger og events, hvor du kan se de flotte biler, der bl.a. omfatter en af Europas fineste private samlinger af Bugatti-biler fra før 2. verdenskrig.

Selve centeret er inspireret af Bugatti. Både bygninger og dele af inventaret er tro kopier af det, man kunne se på Ettore Bugattis første fabrik i Alsace i begyndelsen af forrige århundrede.

Kom helt tæt på de legendariske køretøjer, og få bilernes sjove og dramatiske historier om deres vej fra forrige århundredes gader og racerbaner til garagen i Søhøjlandet.

Eksklusive rundvisninger

Oplev en ekslusiv rundvisning hos Gubsø Garage. Hør historierne om bygningerne, bilerne og meget mere. Se udstiilingen Classic Cars og bliv imponeret af historien bag.

Det er muligt at arrangere rundvisninger i forbindelse med private arrangementer såvel som uden anden tilknytning og besøg uden rundvisning.

Læs mere om guidede rundvisninger og besøg her

Om du har benzin i blodet, eller du og familien er på udkig efter oplevelser med waow-effekt – så er Gubsø Garage et besøg værd.

Se, hvad andre deler på Instagram

#gubsøgarage #visitsilkeborg