Gudenåens Camping Silkeborg

Foto: Gudenåens Camping Silkeborg
Overnatning
Campingpladser
Gudenåens Camping Silkeborg er en lille hyggelig plads, som ligger i et naturskønt område med fredelige skove direkte ned til Gudenåen. Midt i skoven - Tæt på byen.
Adresse

Vejlsøvej 7

8600 Silkeborg

Lad bilen stå og gå til Silkeborg centrum på 20 minutter. I Silkeborg by finder du mange spændende specialbutikker, antik/genbrugsforretninger, markedsdage, hyggelige cafeer, gallerier, attraktioner og museer.

På din vej til Silkeborg midtby går du igennem byparken “Indelukket”. Her er en restaurant, en hyggelig lille havn, minigolf, iskiosk og Museum Jorn.

På campingpladsen finder du en kiosk, hvor du kan bestille friskbagte rundstykker til morgenkaffen samt købe is, slik og andre fornødenheder. Til børnene er der legeplads og hoppepude samt mulighed for bordtennis, basket og andre aktiviteter. Udover dette har de også en hyggelig TV-stue, fællesgrill og udekøkken.

Det er ikke for ingenting, at Silkeborg hedder ”Danmarks Outdoor Hovedstad”. Byen byder på mange aktiviteter, som:

  • Kanotur Det er oplagt at tage på kanotur nogle timer eller en heldagstur ud til Himmelbjerget. Lej en kano ved Gudenåens camping og sejl en tur på åen og de smukke søer.
  • Vandre- og løberuter Der findes et nærmest uendeligt antal af smukke både vandre- og løberuter i området. Kort over skovene finder du i Informationen.
  • MTB- og cykelruter Er du mere til MTB? Så ligger nogle af Danmarks bedste ruter 1 km fra campingpladsen og du kan finde MTB-ruten ”Danmarks Tag” tæt ved Himmelbjerget/Ry – ca. 15 km fra pladsen. Vil du hellere hoppe på den almindelige cykel er der også mulighed for gode ruter i området. Desuden er der også en Bikepark i Silkeborg by.
  • Aktiviteter i gåafstand Aqua Akvarium og dyrepark, på tur med Hjejlen til Himmelbjerget, Museum Jorn, Museum Silkeborg, Papirmuseet, kanoudlejning, fiskeri, Badeanstalten anno 1920 m.v.
  • Aktiviteter i cykelafstand MTB-spor i Nordskoven og Vesterskoven, Silkeborg Bikepark, Silkeborg Skatepark, Labyrinthia, Kunstcentret Silkeborg Bad, Gi’ den gas palads m.v.

#visitskanderborg #visitaarhusregionen

Adresse

Vejlsøvej 7

8600 Silkeborg

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg