Hærvejsherberget Thorning

Foto: VisitSilkeborg
Overnatning
Bed & Breakfast
Adresse

Blichersvej 31, Thorning

8620 Kjellerup

Kontakt

Mobil:20 12 43 18

I hjertet af Jylland i Thorning ved Kirkepladsen ligger det nyopførte herberg som en selvstændig del af Thorning Sognehus. På stedet lå tidligere” Den gamle Skole”, som fra 2012 til 2018 husede herberget.

Her tilbydes overnatning for vandrere og cyklister. Herberget ligger 3 km. fra vandrerruten langs Hærvejen, og cykelruten fører gennem Thorning.
Herberget drives af Foreningen Hærvejs Herberg i Thorning, FHHT, og foreningens 11 frivillige er på skift i herberget ved gæsternes ankomst sidst på eftermiddagen og afrejse først på formiddagen.

Der er et stort fællesrum med veludstyret køkken. I bryggerset findes kontorplads, forbindingskasse, lappegrej, vaskemaskine, tørretumbler, tørreskab og skotørrer og tørrestativ. Omkring huset er der terrasser med borde og bænke. Der er 3 baderum og 6 vaskepladser, 3 toiletter og 1 handicap toilet. 

Handlemuligheder:
Spar- købmanden, Blichersvej 13, hvor der kan veksles til kontanter, da herberget ikke har mobile pay. Købmanden har håndkøbsmedicin og postekspedition.
Thorning Pizzeria, Møllevej 1.

Busforbindelser: Thorning- Kjellerup og Kjellerup-Silkeborg.

Sæsonen juni, juli og august – Ingen booking – kom i god tid. Udenfor sæsonen er herberget lukket, men overnatning kan bestilles hos Foreningen Hærvejs Herberg i Thorning (FHHT´s) via telefon.

Se her for mere information om Thorning by og kirke

Adresse

Blichersvej 31, Thorning

8620 Kjellerup

Facilities

Parkering

Kapacitet: Senge (24)

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg