Kongensbro Kro Venue

Foto: HORESTA
Møder og konferencer
Venues
Ethvert kursus, konference eller møde tilføres noget ekstra på Kongensbro Kro. 
Adresse

Gl. Kongevej 70

8643 Ans By

Kontakt

E-mail:kongensbro@kongensbro-kro.dk

Telefon:86870177

fax:86879217

Når deltagerne trænger til at strække ben, er den vidunderligt smukke krohave og Gudenåen lige uden for døren. Her kan historiens vingesus opleves ved at slentre en tur på pramdragerstien langs åen. Krohavens natur, terrasser, krydderhave og pragtfulde træer gør oplevelsen til en endnu større fornøjelse.  

Kongensbro Kro er kgl. privilegeret og rummer mere end 300 års historie. En historie som har budt på alt fra fjendtlig beskydning med kanonkugler til kongen, der væltede i åen med sin karet.  

Kongensbro Kro er i dag en moderne landevejskro med komfortable og eksklusive værelser, som alle har udsigt til krohaven og den rislende å. Værelserne er smagfuldt indrettede og byder på alle fornødne bekvemmeligheder som strygebræt, minibar, safetyboks, gratis trådløst internet og fladskærms-TV med 14 gratis digitale kanaler.  

”Kaagen” har plads til 125 mødedeltagere, men er behovet mindre, kan mødet f.eks. holdes i deres eksklusive åbne vinkælder med tilhørende lækker lounge med pejs og bar.  

Og selvfølgelig sørger de for alt det praktiske, så I kan holde møde i ro og mag.  

Kongensbro Kro danner også gerne rammen, når I har noget at fejre, personalet skal forkæles, eller den årlige firmafest skal afholdes. Start f.eks. med en smuk sejltur ned ad åen, ta´ et slag golf på en af de 7 nærliggende golfbaner eller start blot med hygge og afslapning i vores pragtfulde krohave.  

Nyd en gastronomisk gourmetoplevelse på terrassen eller i restauranten – eller lad køkkenet rykke ud i haven og grille helstegt lam, svin eller okse samt fisk og skaldyr. 

Adresse

Gl. Kongevej 70

8643 Ans By

Facilities

Maks. siddepladser i teaterarrangement (140)

Antal gruppeværelser (4)

Maks.i banket (118)

Maks. i klasse (108)

Restaurant

★★★

Parkering

Mødestedsklassificeret

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg