KunstCentret Silkeborg Bad - møde og konference

Ønsker du en helt særlig ramme om dit arrangement, møde eller konference, er KunstCentret Silkeborg Bad en oplagt mulighed.

Selvom de har åbent for offentligheden, er der om morgen, aftenen eller om mandagen mulighed for at have den store udstillingsbygning for sig selv. Her er der også 2 sale, hver med plads til op til 120 personer alt efter valgt stoleopstilling.

Café Ørnsø kan levere evt. forplejning. KunstCentret Silkeborg Bad råder dertil over en mindre pavillon med plads til op til 40 personer, som man til enhver tid vil kunne have for sig selv.

Kan man klare sig på vandrehjemsbasis, er der også mulighed for at leje de 7 dobbeltværelser og 1 enkeltværelse i en af bygningerne på området.

Mødelokalerne kan rumme op til 120 personer.

Lej Søvilla til kursus, kunde- eller firmamøde i de helt rigtige inspirerende omgivelser

Søvilla er en af perlerne i parken ved KunstCentret Silkeborg Bad. Bygningen er en del af det tidligere bygningskompleks fra kurbadetiden og ligger i den skønne park side om side med de mange skulpturer.

Oplev helheden og kontakten mellem natur, kunst og historie, når virksomheder og organisationer lejer den skønt beliggende bygning til et firmaarrangement. De naturskønne omgivelser og muligheden for en spadseretur i parken er et ekstra positivt element ved afvikling af virksomhedens interne eller udadvendte møder i Søvilla. Ligeledes er der mulighed for, at arrangementet inkluderer et besøg i kunstudstillingerne i Kurbygningen og udstillingen om kurbadetiden i Skovvilla.

Læs mere og kontakt Kunstcentret Silkeborg bad her