Op på cyklen - ud i kunsten og naturen ved Silkeborg

Tag på oplevelse ved Silkeborg hvor Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark har udarbejdet cykelruter, som bringer dig tæt på kunst og natur i det smukke område ved Søhøjlandet. 

I foråret 2021, kan du leje cykler hver weekend. Vil du forudbestille en cykel til weekenden, kan du kontakte Museum Jorn på hverdage i tidsrummet 11.00 – 15.00 på tlf. +45 24 83 44 35 eller på stf@museumjorn.dk. Du kan også altid kigge forbi café GÆSTEHUSET i weekenden, og høre om der er en ledig cykel.

Oplev kunst og natur i Silkeborg på cykel

'Op på cyklen - ud i kunsten og naturen' er et samarbejde mellem Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark, som guider dig ud på afmærkede cykelruter hvor du får forskellige kunst- og naturoplevelser på din tur. Du kan allerede nu opleve to forskellige ruter, som tager dig rundt i de smukke omgivelser i Søhøjlandet. Cykelruterne er for alle.

Lej en el-cykel

Lejer du en el-cykel får du rabat på entré til museet. El-cyklerne kan lejes mellem kl. 10-16. Bemærk at man skal være minimum 15 år for at leje en el-cykel. Det er også muligt at købe en guidebog og picnickurv. Du kan se mere om priserne for cykel-leje og køb af guidebog eller madpakke her.

Prøv også børneruten

I kan også tage afsted hele familien, på en rute designet specifikt til børn! Ved hvert stop er der en eller flere ekspeditionsopgaver, som børn og voksne kan lave i fællesskab. I kommer til at lave cykelkunst, bygge menneskebroer, tegne fabeldyr og alverdens andre ting. 

#søhøjlandet #visitsilkeborg #visitaarhusregionen