Museum Jorn Silkeborg cykler sommeraktivitet

Op på cyklen - ud i kunsten og naturen ved Silkeborg

Foto: Museum Jorn
Aktiviteter
Turforslag
Tag på oplevelse ved Silkeborg når Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark åbner for deres nye cykelruter, som bringer dig tæt på kunst og natur i det smukke område ved Søhøjlandet. 
Adresse

Gudenåvej 7-9

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:info@museumjorn.dk

Telefon:+45 86 82 53 88

Oplev kunst og natur i Silkeborg på cykel

'Op på cyklen - ud i kunsten og naturen' er et samarbejde mellem Museum Jorn og AQUA Akvarium & Dyrepark, som guider dig ud på afmærkede cykelruter hvor du får forskellige kunst- og naturoplevelser på din tur. Du kan allerede nu opleve to forskellige ruter, som tager dig rundt i de smukke omgivelser i Søhøjlandet. Cykelruterne er for alle.

Lej en el-cykel

Lejer du en el-cykel får du rabat på entré til museet. El-cyklerne kan lejes mellem kl. 10-16. Bemærk at man skal være minimum 15 år for at leje en el-cykel. Det er også muligt at købe en guidebog og picnickurv. Du kan se mere om priserne for cykel-leje og køb af guidebog eller madpakke her.

Prøv også børneruten

I kan også tage afsted hele familien, på en rute designet specifikt til børn! Ved hvert stop er der en eller flere ekspeditionsopgaver, som børn og voksne kan lave i fællesskab. I kommer til at lave cykelkunst, bygge menneskebroer, tegne fabeldyr og alverdens andre ting. 

#søhøjlandet #visitsilkeborg #visitaarhusregionen 

Adresse

Gudenåvej 7-9

8600 Silkeborg

Facilities

Cykelture

For hele familien

Naturoplevelser

Kultur og historie

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg