Silkeborg

Photo: VisitSilkeborg
Attraktioner
Bygningsværker og bymiljøer
Address

8600 Silkeborg

Kontakt

S som i Silkeborg. Silkeborg er smukke søer, skiftende scenerier, store skovområder, sjældne samlinger, spændende specialiteter, storslåede sejlture, sjove sportsaktiviteter, skønne sanseoplevelser og stemningsfyldte stunder.

Velkommen til Silkeborg og det største sammenhængende skovområde i Danmark. Sammen med det utrolige søsystem byder naturen omkring Silkeborg velkommen til et aktivt friluftsliv - der helt perfekt kan afsluttes med et besøg på et af egnens mange hyggelige serveringssteder.

Her er noget for enhver, uanset alder og interesse. Besøg Badeanstalten anno 1920 under Silkeborg Bibliotek og forkæl dig selv med dampbad, urtebad, mudderbad eller saltbad i de nostalgiske rammer, tag børnene med på Nordeuropas største ferskvandsakvarium, AQUA, og/eller lej en kano, svøm i søerne og oplev naturen fra Gudenåen med overnatning på en af de hyggelige camping- eller lejrpladser langs åen.

Kunsten og kulturen blomstrer året rundt med masser af udstillinger, koncerter og forestillinger. Tjek Silkeborg.com for mere information og kom selv og dan dig dit eget indtryk af byen og alle dens tilbud.


Silkeborg ligger midt i Jylland og er et godt udgangspunkt for ture og udflugter, både til lands og til vands på Gudenåen.

Address

8600 Silkeborg

Facilities

Byrum

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg