Gå til indhold
©  Foto:

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse

Silkeborg Sø Camping & Feriehuse ligger direkte til Silkeborg Langsø med egen lille sandstrand og badebro. Kun 1 km til Silkeborg bymidte, og Nordskoven befinder sig kun et stenkast væk - nærmere 75m. Nordskoven er kendt for at have Danmarks bedste mountainbike spor, med stor variation i sværhedgrad.  

 

Hos Silkeborg Sø Camping & Feriehuse oplever du naturligvis som de fleste andre steder god og venlig kundebetjening, rene og pæne toiletfaciliteter, velholdte arealer etc. Og som ekstra bonus, får du en helt unik beliggenhed - med Silkeborg Langsø og Gudenåen løbende langs pladsen.

Aktiviteter 

Her kan bades, fiskes og sejles med kano og mindre småbåde, eller man kan blot sætte sig på bænken og nyde roen og stilheden. Vores gæster er ofte folk der søger naturen og byen på en og samme tid. Der tager kun omkring 12 min. at gå ind til byen ad naturskøn sti langs søen. Silkeborg by udmærker sig med 3 gågader og et spændende handels- og torveliv. På Silkeborg Sø Camping & Feriehuse tilbydes der også udlejning af cykler og kanoer. Og der er mulighed for at spille golf på deres 12 hullers Adventure golfbane.

Omringet af smuk natur

Ved Lillesø, ca. 150m fra pladsen har Skov- & Naturstyrelsen etableret et smukt beliggende bålsted som må benyttes af alle. Her kan man sidde og nyde udsigten over søen til lyden af larmende stilhed. Silkeborg by blev i 2013 af Trip Adviser kåret som Danmarks 2´bedste by at besøge kun lige overhalet af København. Silkeborg Sø Camping & Feriehuse er mindre familie campingplads med plads til ca. 150 enheder til vogne/telte samt 29 udlejningsenheder. Mange af gæsterne giver udtryk for at de værdsætter de trygge rammer på pladsen, samt at selv i blæsevejr er der meget vindstille forhold på pladsen.   

Læs mere omkring Silkeborg Sø Camping og Feriehuse på hjemmesiden her

#silkeborgsøcamping #visitaarhusregionen #visitsilkeborg