VisitSilkeborg

Sommer i Silkeborg

Er du til ferie i det fri? En solopgang i en båd på den åbne sø, action på de rå og barske mountainbike stier, hyggelig fisketur med familien eller gutterne, ja så er Silkeborg helt sikkert, det oplagte valg til din ferie.

Hele Danmarks Outdoor Hovedstad

Hvad end du er til actionfyldt MTB-kørsel, fredfyldt kanosejlads eller rolige vandreture i smukke omgivelser, så har Silkeborg noget for dig. Silkeborg er hele Danmarks Outdoor Hovedstad for både store og små! 

Læs meget mere om de mange outdoor-aktiviteter lige her.

En ferie for hele familien

Kom helt tæt på naturen i Silkeborg, hvor du kan opleve alt fra plaskende oddere til majestætiske ørne. Du har også mulighed for at opleve Silkeborgsøerne fra den historiske Hjejle eller udfordre familien i et spil minigolf.

Læs meget mere om Silkeborgs familievenlige attraktioner lige her.

Slap af i seværdige Silkeborg

Gå på opdagelse i Silkeborgs smukke natur. Du kan både gå og cykle langs Gudenåen på den nyrenoverede træksti, der strækker sig fra Silkeborg til Kongensbro. Eller besøg det Himmelbjerget og nyd udsigten over blandt andet Julsø. Hvis du har mod på mere, så går Hærvejen også igennem Silkeborgs naturskønne omgivelser. 

Silkeborg byder på et hav af seværdige naturområder, og du kan læse meget mere om dem her.

Tag på kanotur med hele familien

Følg Line Wagener fra Alleud.dk på en kanotur med hele familien på en dagstur for nybegyndere i kano til Avnsø ved Silkeborg.

Tag på kanotur med hele familien

Dyk ned i byens historie

Silkeborgs historie spænder helt fra Tollundmandens levetid, til middelalderens slag ved Grathe Hede, og frem til Michael Drewsens grundlæggelse af Papirfabrikken. 

Disse udgør dog kun få af Silkeborgs mange historiske attraktioner, og du kan læse mere om dem alle sammen lige her. 

Lyder en sommer i Silkeborg som noget for dig? Så læs mere lige her, og bliv inspireret til dit næste ophold i byen!

#vihardethele #visitsilkeborg #visitaarhusregionen