Aqua - malle

Vinterferie hos AQUA Akvarium & Dyrepark

Foto: AQUA Akvarium & Dyrepark
Begivenheder
Begivenheder
Hos AQUA Akvarium & Dyrepark kan du i vinterferien blive dyrenes bedste ven. Hjælp dyrepasserne med at passe dyrene og oplev det helt nye undervandsunivers.
Adresse

Vejlsøvej 55

8600 Silkeborg

Kontakt

E-mail:info@visitaqua.dk

Telefon:+45 89 21 21 89

Oplev livet under vand

I vinterferien kan du opleve et helt nyt univers i AQUA Akvarium og Dyrepark. Hele grundplanen af akvariet er blevet fyldt med spændende, sjove, lærerige og interaktive oplevelser for børn og barnlige sjæle - alting omkring livet under vand.

Bliv dyrenes bedste ven

Du kan også hjælpe AQUAs dyrepassere med at passe parkens dyr. Der er masser af fodringer og aktivering af dyrene - se bl.a. odderne blive fodret både inde- og udefra, rovdyrfodring og fodring af krybdyrene. Hjælp også dyrepasserne med at fodre fiskene i rørebassinet indenfor. 

Forbundet med naturen

I AQUA hyldes den danske natur. Du behøver slet ikke at rejse til regnskoven eller den afrikanske savanne for at kunne forundres og fascineres. Danmark har nemlig en unik natur fyldt med spændende dyr, som kan give dig fantastiske oplevelser, og som alle har en helt vild historie at fortælle dig… det handler bare om at lytte til den.

#aquaakvariumogdyrepark #visitsilkeborg #visitaarhusregionen

Adresse

Vejlsøvej 55

8600 Silkeborg

Åbningstider

13 Feb 21 / 21 Feb 21

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 17:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
VisitAarhus, Silkeborg